ΕΠΙΣΤΡΟΦΕΣ

Λόγω των εξειδικευμένων ειδών που εισάγουμε ή εμπορευόμαστε, δεν γίνονται αλλαγές στα περισσότερα προϊόντα μας, κυρίως για λόγους υγιεινής, (είναι αρκετά προϊόντα που δεν επιστρέφονται, γι’αυτό προτού την αγορά σας ρωτήστε μας αν το προϊόν που σας ενδιαφέρει μπορεί να επιστραφεί).Είμαστε υπεύθυνοι επαγγελματίες και δίνουμε μεγάλη έμφαση στην προστασία της υγείας και υγιεινής των πελατών μας.

 • Κάθε προϊόν πριν την αποστολή του ελέγχεται από εμάς για την αρτιότητά του και την συσκευασία του.
 • Τα εμπορεύματα ταξιδεύουν με ευθύνη του πελάτη, η εταιρεία μας δεν έχει καμία ευθύνη σε οποιαδήποτε φθορά.
 • Οι πελάτες που επιθυμούν να συνεργαστούν μαζί μας θα πρέπει να έχουν την ευθύνη των επιλογών τους.

Επιστροφές των προϊόντων με χρέωση του πελάτη

Ο πελάτης διατηρεί το δικαίωμα να επιστρέψει τα προϊόντα που αγόρασε, αζημίως και χωρίς υποχρέωση ανακοίνωσης του λόγου για τον οποίο επιθυμεί την επιστροφή των προϊόντων, εντός δεκατεσσάρων (14) ημερολογιακών ημερών από την ημερομηνία παραλαβής.
Στην περίπτωση αυτή, επιβαρύνεται ολοκληρωτικά με το κόστος επιστροφής των προϊόντων, στην έδρα ή τις αποθήκες της εταιρείας μας.
 

Οι επιστροφές θα γίνονται δεκτές μόνο εάν:

 1. αποσταλεί e-mail στο wellnesscityspa@gmail.com και λάβει έγγραφη απάντηση για την διεκπεραίωση και ολοκλήρωση της διαδικασίας, και επιπλέον
 2. γίνει τηλεφωνική επικοινωνία χωρίς χρέωση με το ηλεκτρονικό κατάστημα, στο τηλέφωνο 210 9630311, εντός της ως άνω προθεσμίας.

Τα προϊόντα που ο πελάτης επιθυμεί να επιστρέψει θα πρέπει να βρίσκονται στην ίδια ακριβώς κατάσταση στην οποία παρελήφθησαν, χωρίς δηλαδή να έχουν αποσφραγισθεί ή να έχει παραβιασθεί η συσκευασία τους. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, η επιστροφή των χρημάτων που αντιστοιχεί στα προϊόντα που παρήγγειλε ο πελάτης, θα ολοκληρωθεί εντός 14 ημερών από την ημερομηνία που το Wellness City Spa :

 1. θα παραλάβει τα επιστραφέντα προϊόντα από το σημείο που πραγματοποιήθηκε η έκδοση απόδειξης ή τιμολογίου ή δελτίου αποστολής ( έδρα μας ή αποθήκες της εταιρείας μας, κτλ. ) και επιπλέον
 2. θα ελέγξει την κατάσταση των προϊόντων για την αρτιότητα της συσκευασίας μαζί με όλα τα έγγραφα που συνόδευαν τα προϊόντα και επιπλέον
 3. θα ενημερώσει γραπτώς τον πελάτη για την αποδοχή της επιστροφής των προϊόντων.

Η επιστροφή των χρημάτων, μπορεί να γίνει και με πίστωση του τραπεζικού λογαριασμού του πελάτη, τον οποίο θα γνωστοποιήσει στο wellnesscityspa@gmail.com έγκαιρα και εγγράφως.Επιστροφές των προϊόντων χωρίς χρέωση του πελάτηΣε περιπτώσεις που υπάρχει καταστροφή στην συσκευασία ή έχει αποσφραγισθεί ή έχει παραβιασθεί ή είναι χτυπημένο το πακέτο ή το δέμα ή το κιβώτιο που πρόκειται να παραλάβετε, από την μεταφορική εταιρεία ή από τα γραφεία μεταφορικής εταιρείας, ενώ το επιθυμείτε, έχετε το δικαίωμα άρνησης της παραλαβής του πακέτου σας και πρέπει να αιτιολογήσετε γραπτώς και με φωτογραφικό υλικό επί τόπου την άρνησή σας (στον μεταφορέα ή στο γραφείο της μεταφορικής εταιρείας), ώστε να επιστρέψουν τα εμπορεύματα στον τόπο αποστολής τους, χωρίς έξοδα από την πλευρά σας. Ο πελάτης, οφείλει να μας ενημερώσει γραπτώς wellnesscityspa@gmail.com και τηλεφωνικώς στο 210 9630311 για την άρνησή του την ίδια ημέρα. Μπορείτε να ζητήσετε από την εταιρεία μας, την αντικατάσταση των εμπορευμάτων ή και την επιστροφή των χρημάτων σας. Η εταιρεία μας δεν φέρει καμία απολύτως ευθύνη για τις συσκευασίες που αποστέλλει, αφού κατά την παράδοση των εμπορευμάτων έχουν ελεγχθεί όλες οι συσκευασίες μας, από τις μεταφορικές εταιρείες που τα παραλαμβάνουν και συνεργαζόμαστε για την δική σας εξυπηρέτηση. Σε περίπτωση επιστροφής των προϊόντων, λόγω καταστροφής της συσκευασίας, η εταιρεία μας παρέχει το δικαίωμα αντικατάστασης του προϊόντος σε εύλογο χρονικό διάστημα και με την προϋπόθεση διαθεσιμότητας των εμπορευμάτων, σε άλλη περίπτωση απαίτησης από τον πελάτη για την επιστροφή των χρημάτων, η επιστροφή των χρημάτων που αντιστοιχεί στα προϊόντα που παρήγγειλε ο πελάτης, θα ολοκληρωθεί εντός 30 ημερών από την ημερομηνία που το wellnesscityspa.gr θα παραλάβει τα επιστραφέντα προϊόντα. Η επιστροφή μπορεί να γίνει και με πίστωση του τραπεζικού λογαριασμού του πελάτη, τον οποίο θα γνωστοποιήσει στο wellnesscityspa@gmail.com έγκαιρα και εγγράφως. 

Ακύρωση κράτησης:

 • Ο πελάτης έχει δικαίωμα ακύρωσης της κράτησης ή αλλαγή υπηρεσιών έως 48 ώρες πριν το προγραμματισμένο ραντεβού.
 • Σε περίπτωση ακύρωσης εντός του χρονικού ορίου που έχει δικαίωμα να ακυρώσει(πριν το 48ωρο) έχει δικαίωμα να προγραμματίσει νέο ραντεβού μέσα σε διάστημα 1 μήνα από την ημερομηνία αγοράς.
 • Σε αντίθετη περίπτωση οι προπληρωμένες υπηρεσίες(κάρτες δώρου- προπληρωμένες επισκέψεις – προκαταβολές κρατήσεων) ακυρώνονται και δεν γίνονται επιστροφές χρημάτων.
 • Σε περίπτωση που ο πελάτης θελήσει να αλλάξει την κράτησή του για υπηρεσίες μικρότερης αξίας από τις προγραμματισμένες, πέρα από το 48ωρο που έχει δικαίωμα, υπολογίζεται η αξίας της αρχικής προγραμματισμένης υπηρεσίας.
 • Στις προκαταβολές κρατήσεων, το ποσό ανά άτομο, δεν επιστρέφεται και δεν συμψηφίζεται σε ακύρωση της κράτησης.
 • Σε περίπτωση αλλαγής της ημέρας και ώρας προκράτησης – ραντεβού για τις υπηρεσίες μάλαξης -αισθητικής , αυτή είναι εφικτή μόνο εφ’ όσον το αίτημα αλλαγής πραγματοποιηθεί το αργότερο έως 48 ωρών πριν την κράτηση, ενώ η τροποποίηση/μεταφορά του ραντεβού επιτρέπεται μέχρι 2 φορές. Σε περίπτωση μη εμφάνισης του πελάτη, χωρίς αίτημα αλλαγής ή υποβολής του αιτήματος σε χρόνο συντομότερο των 48 ωρών , δεν είναι δυνατή η ακύρωση ή υπαναχώρηση.

Γενικά:

 • Σε κάθε περίπτωση επιστροφής προϊόντων, ο πελάτης υποχρεούται να παραδίδει άθικτα και σε άριστη κατάσταση, επίσης και όλα τα έγγραφα, τα οποία συνόδευαν το προϊόν (π.χ. Δελτίο Αποστολής Τιμολόγιο, Απόδειξη Λιανικής, υλικό marketing ή οποιοδήποτε άλλο υλικό προώθησης κλπ).
 • Σας ενημερώνουμε πως τα φουσκωτά και σφραγισμένα προϊόντα δεν καλύπτονται από εγγύηση, γι’αυτό σας παρέχεται ΔΩΡΕΑΝ σετ επισκευής (μπάλωμα).
 • Δεν γίνεται ποτέ αποδοχή επιστροφής – παραλαβής προϊόντος, χωρίς προηγούμενη και οριστική γραπτή ενημέρωση από το e-mail wellnesscityspa@gmail.com της εταιρείας μας.
 • Δεν γίνονται επιστροφές προϊόντων που έχουν αποσφραγισθεί από την συσκευασία τους ή η συσκευασία τους έχει υποστεί αλλοιώσεις ή καταστροφές, κτλ.
 • Δεν γίνονται επιστροφές προϊόντων που έχουν χρησιμοποιηθεί για μικρό ή μεγάλο διάστημα, τα προϊόντα μας δεν επιδέχονται δοκιμής από μη εξουσιοδοτημένους συνεργάτες.
 • Δεν δεχόμεθα ποτέ επιστροφή σε προϊόντα τα οποία αγοράσθηκαν και δοκιμάσθηκαν ή επιδείχθηκαν και παρελήφθησαν από το φυσικό κατάστημα μας.
 • Δεν δεχόμεθα ποτέ επιστροφή σε προϊόντα προωθητικής ενέργειας και σε προϊόντα προσφοράς.

Σε περιπτώσεις παραπλανητικών παραγγελιών ή ψευδών προσωπικών στοιχείων για την αποστολή των προϊόντων μας ή άρνηση της παραλαβής των προϊόντων (δεμάτων) ή για ακύρωση της παραγγελίας,χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση εγγράφως και τηλεφωνικής ενημέρωσης στην εταιρεία μας και προτού τα προϊόντα-δέματα είναι ήδη προς αποστολή στον παραλήπτη, ο πελάτης υποχρεούται να καταβάλει εντός 5 ημερών, το σύνολο των εξόδων της αποστολής (αντικαταβολής, μεταφορικών κτλ.), σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας. Σας γνωρίζουμε πως όλα τα έξοδα των δεμάτων σας προκαταβάλλονται από την εταιρεία μας. Για κάθε διαφορά από αυτές τις περιπτώσεις, αρμοδιότητα έχουν τα καθ’ ύλην αρμόδια δικαστήρια των Αθηνών. 

Με εκτίμηση,

Wellness City Spa.