ΤΡΟΠΟΙ ΑΠΟΣΤΟΛΗΣ

Παρακάτω μπορείτε να δείτε αναλυτικά τους προτεινόμενους και συνήθης διαθέσιμους τρόπους αποστολής για τα προϊόντα μας.

1. Παραλαβή από το φυσικό κατάστημα μας

Για παραλαβή από το κατάστημα μας, προηγείται τηλέφωνο επικοινωνίας για τον τρόπο εξόφλησης και διαθεσιμότητας των προϊόντων.

2. Παραλαβή από τα ΕΛΤΑ της περιοχής σας *

Παραλαβή από τα ΕΛΤΑ της περιοχής σας με χρέωση έως 3 κιλά με χρέωση 2€ και κάθε επιπλέον κιλό 0,90€.

3. Παράδοση στον χώρο σας με Courier *

Παράδοση στο χώρο σας με Courier, με χρέωση 3€ έως 3 κιλά και κάθε επιπλέον κιλό 0,90€.
Αν έχετε ήδη δική σας συνεργασία με Courier της επιλογής σας, αρκεί να μας ενημερώσετε τηλεφωνικά και να παραλάβετε από το κατάστημά μας, αφού προηγουμένως έχετε εξοφλήσει τα προϊόντα σας.

4. Παράδοση σε πρακτορεία μεταφορών **

Για την παράδοση σε πρακτορεία μεταφορών της επιλογής σας ( λόγω συνεργασίας σας ή μειωμένων μεταφορικών εξόδων ή λόγω μεγάλου βάρους – όγκου των εμπορευμάτων σας ή μαζικής παραγγελίας ή για πελάτες χονδρικής πώλησης ) η χρέωση γίνεται κατόπιν συμφωνίας.

5. Παραδόσεις παραγγελιών ***

Οι παραγγελίες σας παραδίδονται από 1 έως 3 εργάσιμες ημέρες, σε χερσαίους προορισμούς, ενώ σε απομακρυσμένες περιοχές και νησιά από 2 έως 3 εργάσιμες ημέρες.
Για την Κύπρο χρειάζονται 3 έως 6 εργάσιμες ημέρες για τις παραδόσεις εμπορευμάτων και η χρέωση γίνεται κατόπιν επικοινωνίας.
Χρειάζεται προσοχή κατά την καταχώρηση των στοιχείων σας ώστε να αποφεύγονται οι καθυστερήσεις των παραλαβών σας.

6. Τα προϊόντα μας προτού δρομολογηθούν προς αποστολή, έχουν ελεγχθεί για την αρτιότητα τους και η συσκευασία τους είναι τέτοια ώστε να αποφεύγονται ζημιές κατά την μεταφορά τους

Τα εμπορεύματα – δέματα ταξιδεύουν αποκλειστικά με ευθύνη του πελάτη μας, η εταιρεία μας δεν είναι μεταφορική εταιρεία,
Προς εξυπηρέτηση των πελατών μας προτείνουμε κατόπιν ελέγχου μας, τους γνώριμους και οικονομικούς σε εμάς τρόπους αποστολής των εμπορευμάτων – δεμάτων.
Η εταιρεία μας δεν έχει καμία ευθύνη σε οποιαδήποτε φθορά των εμπορευμάτων – δεμάτων, σε άλλη περίπτωση μπορείτε να απαιτήσετε – ζητήσετε την αποστολή των δεμάτων με δική σας μεταφορική εταιρεία ή courier με χρέωση που εσείς έχετε συμφωνήσει και χωρίς ασφαλώς να καταβάλετε σε εμάς τα έξοδα για την αποστολή του δέματος σας.
Επιπλέον σας γνωρίζουμε πως μπορείτε να έχετε την ασφάλεια της μεταφοράς των δεμάτων σας και η χρέωση γίνεται κατόπιν συμφωνίας.

7. Απόδειξη Λιανικής – Τιμολόγιο Πώλησης

Κάθε παραγγελία για να φτάσει στο τμήμα συσκευασίας έχει προηγηθεί απαραιτήτως τιμολόγηση, με απόδειξη λιανικής ή τιμολόγιο πώλησης αν ζητηθεί από τον πελάτη μας.
Τα δέματα συνοδεύονται από τα έγγραφα της μεταφορικής και απαραιτήτως από την απόδειξη ή τιμολόγιο και βρίσκονται πάντα μαζί με τα έγγραφα του δέματος.

* Σας γνωρίζουμε, πως καταβάλουμε καθημερινά προσπάθεια για την μείωση των μεταφορικών εξόδων σας, ώστε να απολαμβάνετε τις αγορές σας με το μικρότερο δυνατό κόστος.

Προϊόντα με μεγάλο όγκο και βάρος αποστέλλονται κατόπιν συνεννόησης και με την προϋπόθεση της εξόφλησης σε τραπεζικό λογαριασμό της εταιρείας μας.

*** Καθημερινά γίνονται όλες οι αποστολές των εμπορευμάτων – δεμάτων από το τμήμα συσκευασίας, κατόπιν των απαραίτητων ελέγχων και διασταύρωσης στοιχείων των πελατών μας, ώστε να παραλαμβάνουν το συντομότερο δυνατό τα δέματα τους άρτια και ελεγμένα.

Σημείωση:

Οι τιμές μας ισχύουν για αγορές μόνο από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, ενδέχεται οι τιμές να διαφέρουν από το φυσικό μας κατάστημα.

Με εκτίμηση

Wellnesscityspa

www.wellnesscityspa.gr