Το μασάζ αποτελεί προϋπόθεση υγείας, γι’αυτό πρέπει να ακολουθούμε ένα τακτικό πρόγραμμα. Σήμερα, περισσότερο από ποτέ, οι ζωές μας είναι γεμάτες με χρόνιο στρες και σωματική κόπωση. Όλα συμβάλλουν αρνητικά στα αυξανόμενα προβλήματα στην υγεία μας. Η φροντίδα του εαυτού μας είναι κρίσιμη για την αποφυγή σοβαρών προβλημάτων του σώματος και του νου. Είναι αναμφισβήτητα ευεργετικό το να εντάξετε το θεραπευτικό μασάζ στο τακτικό πρόγραμμα ευεξίας σας. Ακριβώς όπως η άσκηση και η υγιεινή διατροφή, η θεραπεία μασάζ θα σας βοηθήσει να παραμείνετε δραστήριοι και να έχετε περισσότερη ενέργεια.
Όμως πόσο συχνά πρέπει να κάνετε μασάζ; Η συχνότητα της θεραπείας εξαρτάται από παράγοντες όπως οι φυσικές και συναισθηματικές σας ανάγκες και τα επίπεδα στρες. Το τακτικό μασάζ θα σας επιτρέψει να απολαύσετε περισσότερα οφέλη για την υγεία.Θα ήταν καλό να προγραμματίζετε θεραπείες πιο συχνά σε περιόδους αυξημένου στρες και πόνου που σχετίζονται με διάφορες σωματικές και ψυχικές καταστάσεις. Έχοντας την πεποίθηση ότι ένας σωστός θεραπευτής μασάζ είναι συνεργάτης στο γενικό πλάνο υγείας και φροντίδας του εαυτού σας,μια καλή ιδέα θα ήταν να συζητήσετε μαζί μας τους στόχους σας, ώστε να μπορέσουμε να σας βοηθήσουμε να καθορίσετε πόσο συχνές θα μπορούσαν να είναι οι συνεδρίες σας.
Εάν είστε αποφασισμένοι να ζήσετε το καλύτερο έτος της ζωής σας, τοποθετήστε την τακτική φροντίδα του εαυτού σας στην κορυφή της λίστας. Το Wellness City Spa είναι πάντα εδώ για να σας βοηθήσει να προσφέρετε το καλύτερο δώρο στο σώμα και στο πνεύμα σας!